Een team van professionals,
dagelijks klaar om u te ondersteunen

Download Support
it experts ondesteuning

IT Support & Ondersteuning

Uw netwerk is in goed handen bij IT Experts. Onze IT Support Service staat garant voor een snelle en efficiënte afhandeling van probleemmeldingen, zodat u zich kan focussen op uw core-business. Door middel van jarenlange ervaring kunnen wij platform onafhankelijk support bieden.

Windows, OSX, linux of een gemixte omgeving, wij beschikken over de nodige know-how om het netwerk goed te supporteren.

Een stabiel netwerk begint bij een functionele analyse en de daarbij horende documentatie. Duidelijke netwerkschema's, een up-to-date inventaris en checklists zijn voor IT Experts de basis ter ondersteuning van uw netwerk.

Met regelmaat voeren wij preventief controles uit op vlak van veiligheid en stabiliteit. We installeren in overleg met de klant passende updates en service packs op servers en werkstations om de continuïteit van het netwerk te garanderen.

Naast de support op eigen software hebben wij door de jaren heen flink wat ervaring opgebouwd in de ondersteuning van gekende CAD en administratieve toepassingen. Wij geloven eveneens sterk in Open Source oplossingen en passen die toe waar mogelijk.

Wij adviseren bij de aankoop van notebook tot server en laten ons daarbij ondersteunen door de betrouwbare partners.

Met een verleden als pc/server-bouwer met 15 jaar technische ervaring beschikken wij over een eigen hersteldienst te Eeklo. Een directe en juiste diagnose stellen van defecte hardware is ons vak.

Naast de KMO bieden wij support en advies aan openbare besturen en scholen.

Gezien elke onderneming anders is opteren wij voor een flexibele aanpak. Naar gelang de omvang van uw infrastructuur kunnen wij 'on demand' of op contractbasis werken. Aan de hand van een korte audit brengen wij het netwerk in beeld en werken een passende oplossing uit op maat van uw bedrijf.

Intern ontwikkelde tools in combinatie met een strakke interne organisatie en planning, verzekeren u van de beste prijs/kwaliteits verhouding in onze sector.