fbpx Managed services | IT Experts | Uw partner in IT | Gent | Meetjesland Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontzorgen van al uw IT problemen

Een betrouwbare en performante IT-omgeving is een absolute must voor de groei van uw onderneming.
Verhoog de productiveit van uw medewerkers en verlaag uw operationele kosten door u IT-problemen uit te besteden.

Een efficiënte en proactieve ondersteuning begint bij een functionele analyse van de omgeving.
Op basis van deze analyse wordt een stappenplan opgesteld om uw IT-omgeving te transformeren van een ondersteunende rol naar een versterkende rol die u een competitief voordeel kan bieden.

Daarbij staan volgende punten centraal:


Sinds 2006 heeft IT Experts een gevarieerd cliënteel opgebouwd dat zich situeert in verschillende sectoren en in hoofdzaak bestaat uit zelfstandigen, KMO's, verenigingen, openbare besturen en scholen.

 


 

ONDERSTEUNING

De IT Experts servicedesk staat garant voor een snelle en efficiënte afhandeling van computerproblemen, zowel remote als on-site. Onze servicedeskmedewerkers hebben jarenlang ervaring in het bieden van platform onafhankelijke ondersteuning op vlak van hard-en software.  

 

Service contract

Gezien elke onderneming anders is opteren wij voor een flexibele aanpak. Naar gelang de omvang of noden van uw infrastructuur kunnen wij op afroep of op contractbasis werken.
Aan de hand van een service level agreement (SLA) worden de response- en resolvetijden onderschreven en verzekert u zich van een on-time oplossing. U kiest hierbij voor een totaalpakket aan ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

 

Netwerk monitor

Uw netwerk wordt 24/7 opgevolgd op vlak van back-ups, updates, veiligheid, prestaties en stabiliteit. Op die manier worden potentiële problemen tijdig geïdentificeerd en aangepakt vooraleer ze downtime veroorzaken. De netwerkmonitor is inbegrepen in ons service contract.

Quickscan aanvragen

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Schrijf in voor een gratis IT Scan.

Geniet van deze tijdelijke aanbieding en ontvang een gedetailleerd rapport met een stappenplan om uw onderneming van alle IT problemen te ontzorgen.

Tevreden Klanten