Wij werven aan: IT Freak (M/V)

img

Wij werven aan: IT Freak (M/V)

IT Experts groeit razend snel. Er ligt dus héél veel werk op de plank, maar we nemen eerst de tijd om je heel veel bij te leren. Ben jij die freak of techneut die we zoeken?


Je hebt geen drie masterdiploma’s nodig om aan de slag te gaan bij IT Experts.
Wie we dan wel zoeken? Iemand die zot is van IT en veel wil bijleren over alles wat met technologie te maken heeft. We zoeken iemand die jong is en talent heeft om IT-problemen te doorgronden.


Wij hebben je nodig om onze klanten te woord te staan in ons servicepunt en de hard- en software problemen op te lossen. Een IT Field Engineer , heet dat met een duur woord. Maar eigenlijk zoeken we een jonge computerfreak die een beetje alles aan kan. “Ho maar, dat gaat mijn petje te boven!”, horen we je al denken. En misschien heb je hier en nu wel gelijk. Maar dat gaan we veranderen, want je loopt mee met onze eigen specialisten die je alles zullen aanleren.


Op termijn krijg je het volgende takenpakket:
Ontvangst van onze klanten in het servicepunt.
Afhandeling van alle inkomende ondersteuningsaanvragen en waar nodig doorsturen naar de collega's.
Analyseren van problemen en doelgerichte oplossingen uitwerken.
Installatie, configuratie en reparatie van hard- en software


Wat mag je verwachten?
Je komt terecht in een jong en dynamisch team.
Ook wij zijn stapelzot van technologie, dus dat treft!
Saai wordt het nooit bij IT Experts, want je werkt actief mee aan interessante en gevarieerde IT projecten in alle mogelijke sectoren.
De centen? Duizendpoten worden in onze sector goed betaald. Dat spreekt vanzelf.
Maar onbetaalbaar is vooral de sfeer bij IT Experts. Zo hebben we er een goede gewoonte van gemaakt om er op vrijdag de riem wat vroeger af te leggen en gezellig samen een glas te drinken!


Iets voor jou? Bekijk de volledige vacature op de VDAB- site en kom vooral eens babbelen met ons. Je zal meteen merken dat we even gek zijn van technologie als jij zelf…