Wij werven aan : een duizendpoot die nog veel wil leren ( M/V )

img

Wij werven aan : een duizendpoot die nog veel wil leren ( M/V )

IT Experts groeit razend snel. Er ligt dus héél veel werk op de plank. We zijn op zoek naar (vier-of vijfvingerige) computerfreaks die meer goesting dan diploma’s hebben. Want we nemen eerst de tijd om je heel veel bij te leren. Ben jij die duizendpoot die we zoeken?


Je hebt geen drie masterdiploma’s nodig om aan de slag te gaan bij IT Experts.
Wie we dan wel zoeken? Iemand die zot is van computers en veel wil bijleren over alles wat met technologie te maken heeft. We zoeken iemand die jong is en talent heeft om IT-problemen te doorgronden.

Wij hebben je nodig om voor onze zakelijke klanten netwerken te bouwen, hard- en software te installeren, pannes op te lossen… Dat gebeurt zowel on-site als remote.
Een IT Field Engineer, heet dat met een duur woord. Maar eigenlijk zoeken we een duizendpoot die een beetje alles aan kan. “Ho maar, dat gaat mijn petje te boven!”, horen we je al denken. En misschien heb je hier en nu wel gelijk. Maar dat gaan we veranderen, want je loopt mee met onze eigen specialisten die je alles zullen aanleren.


Op termijn krijg je het volgende takenpakket:
Analyseren van problemen en doelgerichte oplossingen uitwerken, toepassen en documenteren.
Installatie en configuratie van hard- en software
Dagdagelijks systeembeheer: Gebruikers aanmaken / toegangsrechten instellen / installatie & configuratie van netwerkapparatuur / switches / routers / access points
Implementatie van VoiP oplossingen
Implementatie van onze CRM/ERP oplossingen


Wat mag je verwachten?
Je komt terecht in een jong en dynamisch team.
Ook wij zijn stapelzot van technologie, dus dat treft!
Saai wordt het nooit bij IT Experts, want je werkt actief mee aan interessante en gevarieerde IT projecten in alle mogelijke sectoren.
De centen? Duizendpoten worden in onze sector goed betaald. Dat spreekt vanzelf.
Maar onbetaalbaar is vooral de sfeer bij IT Experts. Zo hebben we er een goede gewoonte van gemaakt om er op vrijdag de riem wat vroeger af te leggen en gezellig samen een glas te drinken aan onze IT-Experts-bar!


Iets voor jou? Bekijk de volledige vacature op de VDAB- site en kom vooral eens babbelen met ons. Je zal meteen merken dat we even gek zijn van technologie als jij zelf…