fbpx IT Experts | IT service voor de KMO | itexperts.be Overslaan en naar de inhoud gaan

WAAROM IT EXPERTS?

Een heldere visie op integratie van moderne technologieën ter versterking van uw onderneming

MEER

IT Experts biedt een brede waaier aan diensten waardoor wij als uniek aanspreekpunt kunnen fungeren voor al uw ICT gerelateerde uitdagingen.

Wij helpen u het competitief voordeel op uw concurrenten te behouden door snel te schakelen naar oplossingen die u ondersteunen voordat oudere technologie u afremt. Beveiliging van uw infrastructuur en data zijn daarbij onze hoogste prioriteit.

Ons team van experts bestaat uit stuk voor stuk gedreven medewerkers die continu bijscholen en op zoek gaan naar de beste oplossingen en dit vanuit een doorgedreven passie voor hun vak. 

Managed services

Het kloppend hart van uw onderneming wordt met de dag complexer. IT Experts ontwerpt, installeert, beveiligt en onderhoudt uw infrastructuur volgens de hoogste eisen.

Onze servicedesk staat garant voor een snelle en efficiënte afhandeling van computerproblemen, zowel remote als on-site.

 

meer

Cloud + Webhosting

Verhoog de betrouwbaarheid en flexibiliteit van uw IT infrasctructuur met cloud technologie.
Transformeer uw onderneming naar het 'nieuwe werken'.

meer

SECURITY

Een goed doordachte en uitgevoerde beveiligingsstrategie is specialistenwerk en begint bij het ontwerp van uw IT-omgeving volgens het principe 'Security by design'

 

meer

VOIP

Verhoog de flexibiliteit van uw telefonie-omgeving en vereenvoudig het beheer voor een fractie van de kost. Kies voor glasheldere gesprekskwaliteit.

contacteer ons

Product development

Zet maximaal in op digitalisering en automatiseer uw bedrijfsprocessen. Wij begeleiden en bouwen voor u de geschikte softwaretool.

 

contacteer ons

Webdesign

Wij bouwen uw website volgens de huidige technologische standaarden, aangepast voor alle mobiele apparaten, goed vindbaar en volledig door uzelf te beheren en bij te werken.

 

meer